Ne găsiți și pe:

Business

Apple lucrează la două iPhone-uri pliabile, sunt deja în teste

Publicat

pe

Apple a pierdut startul la telefoanele 5G, dar și la cele pliabile. În domeniul 5G Apple a recuperat anul trecut cu ultima sa serie Apple iPhone 12, lansată în toamnă. Acum gigantul american de tehnologie vrea să facă același lucru și în domeniul telefoanelor pliabile. Se așteaptă ca Apple să lanseze primul său iPhone pliabil la sfârșitul anului 2022 sau chiar în 2023.

Două prototipuri iPhone pliabile au fost testate cu succes în fabrica Foxconn din China, acolo unde Apple produce iPhone-uri, iPad-uri și iPod-uri. Dintre cele două modele unul se pliază orizontal ca Samsung Galaxy Z Fold 2, în timp ce celălalt se pliază vertical ca Samsung Galaxy Z Flip. Doar unul dintre aceste modele pliabile va fi lansat comercial.

Adaptarea pe scară largă a smartphone-urilor pliabile este încă la câțiva ani distanță, deoarece tehnologia este încă în stadiile incipiente. Doar o mână de producători precum Samsung, Motorola și Huawei le  produc în acest moment, iar ofertele nu sunt tocmai ieftine. Desigur, cea mai mare absență în acest spațiu este Apple.

Deși există o mulțime de brevete care au dezvăluit modul în care Apple intenționează să implementeze tehnologia implicată în realizarea unui iPhone pliabil, dar cele mai multe sunt în stadiu de brevet. Acum, potrivit site-ului 91Mobile, care citează surse din Taiwan, Apple lucrează nu la unul, ci la două prototipuri pliabile pentru iPhone. Unul dintre prototipurile iPhone pliabile se pliază orizontal ca o carte, în timp ce celălalt se pliază vertical ca Galaxy Z Flip și Motorola Razr.

Trebuie remarcat faptul că prototipurile iPhone pliabile nu sunt telefoane cu toate dotările complete, au doar un cadru pliabil cu un afișaj flexibil. Ambele prototipuri au trecut testul de durabilitate la Foxconn. Informația susține, de asemenea, că doar un model de iPhone pliabil este destinat producției în serie, cel mai performant, iar celălalt va fi probabil abandonat.

Ambele prototipuri folosesc ecrane OLED flexibile produse de Samsung Display, la fel ca cele utilizate pe Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip. IPhone-ul pliabil se află încă în stadii foarte timpurii de producție, prin urmare este greu să speculăm exact ceea ce Apple ne rezervă. Specificațiile sale pot varia destul de semnificativ în funcție de prototipul selectat.

Este puțin probabil ca iPhone-urile pliabile să vadă lumina zilei până la sfârșitul anului 2022, dar este posibil. De fapt, 2023 pare un an mai plauzibil, deoarece Apple este destul de răbdător când vine vorba de adoptarea tendințelor stabilite de concurenți (încă nu are un telefon de 120Hz!). În mod separat, noua generație de cipuri Apple A16 Bionic de 3nm (nume provizoriu) urmează să intre în producția de masă în 2022. Ne putem aștepta ca Apple să dezvăluie împreună ambele tehnologii în anul următor.

Sursa Foto: via 91mobiles.com

Afaceri de succes in Timisoara

bizz.club timișoara. Productivity Killers cu Răzvan Ziemba

Publicat

pe

Marți, 17 Mai, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în cadrul căreia am avut o lansare de carte, iar Răzvan Ziemba, Antreprenor & Consultant de Business, ne-a vorbit despre „Productivity Killers”.

Această ocazie a fost una specială, deoarece am lansate cartea „Povești Nemuritoare de Business Networking”, un proiect bizz.club național la care au contribuit și colegi din Timișoara.

Aurel Rusu ne-a povestit parcursul acestui proiect și cum a strâns toate materialele ca și coordonator împreună cu Laszlo Fodor și Călin Iepure.

Apoi i-am felicitat pe toți cei care au scris în carte: Loredana Trocan, Paul Cozariuc, Aurel Rusu și Călin Iepure, și nu în ultimul rând, pe Răzvan Ziemba, mentorul nostru pe Productivitate prin Leadership.

La momentul educațional, Răzvan Ziemba ne-a vorbit despre 10 „Productivity Killers” și cum poți să-i combați.

De asemenea, ne-a prezentat și matricea productivității urgent / important și ce să facem cu fiecare task care se așează în fiecare cadran:

Important & Urgent – De făcut

Important & Nu-i urgent – Programează

Neimportant & Urgent – Deleagă

Neimportant & Nu-i urgent – Șterge

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Business

Start-up RACE la bizz.club Timișoara

Publicat

pe

Marți, 19 aprilie, am avut o sesiune specială la bizz.club Timișoara, deoarece am jucat împreună StartUp Race, jocul creat de Cristian Onețiu, Antreprenor, Investitor, Autor și Business Mentor.

Startup Race este primul joc de antreprenoriat din România care îmbină amuzamentul cu educația Antreprenoriala!

Prin Startup Race, fiecare persoană la început de business sau care își dorește să construiască o afacere pe care să o ducă spre succes sau care deja deține o afacere, își poate testa abilitățile și competențele de antreprenor în:

– Luarea de decizii

– Gândire strategică

– Procese operaționale

– Business development

– Analiză financiară

Toate detaliile jocului le găsești aici: https://onetiu.com/startup-race.

Ca proprietar și CEO de companie, în Startup Race vei avea ocazia să administrezi cu adevărat o companie, de la identificarea de clienți până la managementul angajaților și plata taxelor, într-o simulare extrem de exactă și realistă a proceselor care au loc într-o companie.

Noutatea în Startup Race este că intri strong într-o cursă spre profit, învățând totodată ce înseamnă echilibrul dintre viața de business și viața personală, într-un efort susținut de a aduna cât mai multe puncte de Business dar și de Happiness.

Scopul este de a găsi balanța potrivită, echilibrul perfect dintre o afacere de succes și o viață personală împlinită, prin acumularea de Victory points, punctele care îți vor aduce câștigarea jocului.

Iată câteva reacții din partea celor care au jucat StartUp Race astăzi la bizz.club Timișoara:

„Este un joc interesant, pare mai greu decât realitatea. Te ajută să fii mai atent la unele aspecte ale afacerii: cheltuieli, productivitatea angajaților și cash.” (Oana)

„În calitate de freelancer procesul este nou pentru mine. Mă ajuta să îmi adresez întrebările corecte cu privire la ce presupune dezvoltarea business-ului meu.” (John)

„Este o lecție de management pe toate sectoarele din firma.” (Teo)

„Jocul oferă o structură care sunt convins ca după ce o înțelegi poate ajuta mult în afacere.” (Viktor)

„E fix ca în viață. Abia ai deschis firma și ANAF-ul e la ușa!” (Emese)

Dacă vrei să îți testezi abilitățile și competențele antreprenoriale comandă-ți și tu StartUp Race pe care îl poți juca cu angajații / partenerii tăi: https://onetiu.com/startup-race

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Secretul succesului

bizz.club Timișoara. Invitat special: Călin Traian Pascu, CEO Foto Noble Madrid

Publicat

pe

Marți, 12 aprilie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara cu „casa plină”, în cadrul căreia l-am avut ca invitat special pe Călin Traian Pascu, CEO Foto Noble Madrid, „Visător la 24 de ani, Antreprenor în Madrid acum”.

La momentul de Spotlight, Călin Iepure ne-a prezentat evenimentul anului, bizz.camp 2022, iar în curând vom anunța în întreaga comunitate cum te poți înscrie și tu.

La momentul de educație, Călin Pascu ne-a împărtășit din experiența lui și cum a ajuns un antreprenor de succes în Madrid, conducând un business în domeniul fotografiei.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul timisoara.bizz.club la ședința de săptămâna viitoare!

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite