Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Business

bizz.club Timișoara. Eșecuri și SUCCES – Bune practici ale antreprenorilor români

Publicat

pe

Marți, 9 februarie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în care invitatul principal, Vlad Mocanu, coordonatorul volumului „Eșecuri de Succes” ne-a vorbit despre bune practici ale antreprenorilor români!

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight susținut de Mihaela Pătășaun de la Creative Kids Center, „un Club perfect pentru copilul tău”!

Mihalea ne-a povestit cum a început totul: de la un vis din copilărie în care copii erau ajutați la teme, învățau lucruri noi și aduceau zâmbete părinților.

Acest vis a devenit realitate începând cu anul 2016 când a fost înființat clubul Creative Kids. Viziunea Mihaelei este de a oferi un mediu complet și eficient pentru creșterea și dezvoltarea copiilor, și în care pot experimenta cât mai bine copilăria și frumusețile ei. 

Ca misiune, acest club își dorește să-i ajute pe copii să crească și să se dezvolte într-un mod armonios, încurajându-i să viseze, să fie creativi într-un mediu plăcut în care practica și jocul fac ca procesul învățării să fie lin și eficient. Iar cele 6 valori sunt: calitate, libertate, dezvoltare continuă, flexibilitate, creativitate și entuziasm/joacă.

Serviciile oferite sunt: Club after school, Club de vară / Club de vacanță, Engleză prin joacă (cel mai cerut serviciu), Ateliere educative și de creație și Sport, mișcare, jocuri interactive. Mai multe detalii aici.

La momentul de Training l-am avut ca invitat special pe Vlad Mocanu, coordonator volum „Eșecuri de Succes”, iar tema pe care a abordat-o a fost „Eșecuri și Succes – Bune practici ale antreprenorilor români”.

În introducere, Vlad ne-a povestit cu entuziasm despre proiectul cărții „Eșecuri de Succes” care a depășit cifra de 17.000 volume tipărite și despre frumosul progresul al volumului doi.

Înainte de a ne împărtășiți lecții de la antreprenorii de succes din România, a clarificat de la bun început un lucru: „Și lor le-a fost greu.” Așadar, scapă de sindromul „Doar mie mi se întâmplă…” și gândește-te care sunt scuzele tale și ce te reține să reușești.

Apoi au urmat pastile de înțelepciune din experiențele antreprenorilor pe care i-a intervievat: caută soluții simple, găsește asocieri între pasiunea și business-ul tău, deleagă, stabilește cultura organizațională cât mai repede și gândește pe termen lung,

La final, Vlad ne-a lăsat o listă valoroasă de concluzii și păreri personale:

(1) Antreprenorii de succes excelează în perseverență;

(2) Lucreazi fiecare zi în parte. Gândesc strategia de război și iau bătăliile pe rând;

(3) Au o adaptabilitate ieșită din comun;

(4) Privesc eșecul ca pe-o lecție. Cuvântul „eșec” nu prea există în vocabularul lor;

(5) Sunt conștienți că singura luptă pe care o duc, e cea cu ei și mintea lor;

(6) Indiferent de nivelul la care ești, ai dubii, plângi și „sângerezi”;

(7) Se dezvoltă constant. Educația e primordială pentru ei;

(8) Au network extins;

(9) Se implică în activități sociale;

(10) Nu prea se gândesc la „pensionare”. Își țin mintea mereu activă;

(11) Român ancorați în realitate;

(12) Sunt asumați și acordă atenție cuvântului lor;

(13) Au grijă de sănătatea lor, atât fizică cât și mintală.

Dacă faci măcar jumătate din aceste lucruri, mai devreme sau mai târziu vei reuși!

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Afaceri de succes in Timisoara

Bizz club Timișoara. Instrumente de digitalizare a proceselor de bussines cu Dorin Andreica

Publicat

pe

Articol de Olimpiu Bulzan

Sedinta de marți a Bizz Club Timişoara a debutat cu o prezentare a instrumentelor de digitalizare a proceselor în bussines, prezentată de Dorin Andreica, managing partener la Soft Net Consulting.

A continuat Călin Iepure, CEO al Bizz Club România, care a prezentat BIZZ.CONECT Game – un joc prin care participanții fac networking intenționat pentru a se cunoaşte mai bine şi a se sprijini reciproc.

Membrii Bizz.Club Timişoara vor avea parte şi săptămâna aceasta de două evenimente online.

Marți, de la ora 19.00, Mentorare: Cum să-ți remodelezi creierul pentru a face mai mulți bani, cu Monica Ion

Planificare, cashflow și profitabilitate

Vineri, 15 septembrie 2023, de la ora 18.00

Educație: Cum să folosesti profitabil facebook în afacerea ta?*, cu Paul Ardeleanu

Social Media For Brands

P.S. Inspirational Meeting Card of the week: Vezi lucrurile la timpul prezent, chiar dacă ele există în viitor – Larry Ellison, co-fondator

Citeste mai mult

Business

bizz.club Timișoara. „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”

Publicat

pe

Antreprenorii din Timișoara și nu numai sunt invitați la o întâlnire specială a BIZZ.CLUB Timișoara, în 4 iulie 2023, de la ora 8.00 la Banu Sport (Str. FC Ripensia, nr. 33)

La această întâlnire, invitat special este Pasca Sergiu, CLUB MANAGER & COACH Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara, FIRST LEAGUE ROMANIAN BASKETBALL TEAM LA Baschet SCM Timisoara.

Tema antrenamentului și momentului educațional este „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”.

„Vom explora practic modul în care abilitățile dezvoltate în baschet pot fi transferate și aplicate în lumea antreprenorială, oferindu-vă o perspectivă unică asupra modului în care sportul și afacerile se pot completa reciproc.

Pentru moment special de Spotlight, Sergiu ne va împărtăși experiențele sale remarcabile în domeniu“, anunță organizatorii.

Sergiu va fi intervievat de Călin Iepure, CEO BIZZ.CLUB Romania.

Ținută recomandată pentru acest eveniment este cea adecvată pentru activități sportive, trening și adidași confortabili.

Parteneri media ai evenimentului TIMIS PRESS, Qub TV și Renasterea banateana.

Citeste mai mult

Business

bizz.club timișoara. Cum ne protejăm afacerea prin utilizarea serviciilor juridice cu Alin Tegzeș

Publicat

pe

Marți, 23 mai 2023, a avut loc o nouă ședință BIZZ.CLUB Timișoara, în cadrul căreia Alin Tegzeș, avocat, ne-a vorbit despre „Cum ne protejăm afacerea prin utilizarea serviciilor juridice”.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight susținut de Sergiu Maris, de la Sosetaria.ro. Sergiu a ajuns ownerul acestei afaceri prin cumpărarea ei, pe care a crescut-o pe partea de online. El ne-a povestit care sunt avantajele lor competitive și totodată faptul că se feresc de a comercializa marfă din China, alegând alternative mai calitative, un punct forte în acest business.

La finalul prezentării, membrii BIZZ.CLUB prezenți au primit un cod de reducere pe care îl pot folosi în achiziționarea produselor Sosetaria.ro.

La momentul de educație, Alin Tegzeș, Avocat, ne-a vorbit despre „Cum ne protejăm afacerea prin utilizarea serviciilor juridice” și de ce este foarte importantă educația juridică și antreprenorială la pachet.

De asemenea, el ne-a spus care sunt acele momente în care trebuie să apelăm la servicii legale și de ce merită să avem un avocat de business cu care să colaborăm și cum să comunicăm cu acesta.

Pe lângă aceste informații valoroase, ne-a împărtășit și câteva tips & tricks despre cum se pot reduce costurile cu avocații prin utilizarea de abonament sau prin colaborarea cu avocați care să fie specializați strict pe nevoia pe care o avem într-o anumită situație.

În concluzie, ne-a lăsat cu următorul gând: „Never lose money”, prima regulă a lui Warren Buffett. E important ca prin colaborarea cu avocatul să ne organizăm astfel încât să nu pierdem bani.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite