Ne găsiți și pe:

Business

În perioada Sărbătorilor de Iarnă cresc vânzările de produse tradiționale de manufactură cu peste 50%

Publicat

pe

În luna decembrie românii  acordă o importanță din ce în ce mai mare produselor tradiționale, atât atunci când vine vorba de pregătirea meselor de sărbători, cât și în alegerea cadourile pe care le oferă celor dragi, vânzările de pe acest segment crescând cu peste 50% în această perioadă, potrivit Prăvălia Mică,  un nou concept de magazin online specializat în comercializarea de produse alimentare, terapeutice și cosmetice 100% românești.

Astfel, potrivit retailerului online, dacă în timpul anului valoarea medie a unui coș de cumpărături ce conține produse autohtone realizate în sistem de manufactură atinge suma de aproximativ 100-150 de lei, în perioada premergătoare Crăciunului se înregistrează o creștere semnificativă, atât în valoarea, cât și în volumul comenzilor, valoarea medie a coșului pentru astfel de specialități depășind, de cele mai multe ori, pragul de 300 de lei.

“Românii încă respectă cu sfințenie tradițiile, iar atunci când vine vorba de organizarea mesei festive de Crăciun sau de Revelion aceștia sunt foarte selectivi cu privire la alimentele pe care le aleg și nu scapă sub nicio formă din vedere produsele cu specific românesc din componența meniului”, a declarat Tudor Barbu, Managing Partner Prăvălia Mică.

Conform acestuia, pe lângă cumpărăturile obișnuite pe care și le fac din lanțurile de retail, de Sărbători românii acordă un interes deosebit și preparatelelor tradiționale din oferta magazinelor specializate, dulcețurile cu specific românesc (nuci verzi, cireșe amare, vișine, fructe de pădure), cozonacii de casă, preparatele tradiționale din carne, brânzeturile artizanale, siropurile din mugur de brad, cătină și specialitățile gourmet realizate în sistem de manufactură (duceață de ardei iute, uleiuri românești presate la rece) fiind la mare căutare în această perioadă.

Un nou concept de cadouri personalizate pentru pasionații de mâncare

De asemenea, potrivit reprezentantului Prăvălia Mică, odată cu apropierea sărbătorilor, crește foarte mult și interesul acordat coșurilor de cadouri pline cu specialități gourmet, dulciurile artizanale, siropurile, specialități din miere de albine, brânzeturile maturate, fursecurile de casă, vinurile și uleiurile presate la rece fiind ideale în acest sens.

“Deși pe parcursul anului nu aveam în oferta magazinului o varietate foarte mare în ceea ce privește cadourile, în perioada sărbătorilor încercăm să venim în întâmpinarea clienților noștri oferindu-le posibilitatea de a-și alege un coș cât mai personalizat, potrivit atât pentru persoanele dragi din familie, cât și pentru prieteni sau partenerii de afaceri”, a subliniat Tudor Barbu.

Astfel, potrivit acestuia,  în luna decembrie, Prăvălia Mică va pune la dispoziția clienților, pe site, o secțiune specializată de cadouri, aceștia având posibilitatea de a-și personaliza 100% coșul de cadouri și de a alege dintr-o gamă variată de ambalaje, decorațiuni, mesaje, felicitări, la care vor putea adăuga produsele preferate din oferta magazinului.

Prăvălia Mică este un magazin online specializat care comercializează o gamă variată de produse alimentare, terapeutice și cosmetice atent selecționate.

Afaceri de succes in Timisoara

bizz.club timișoara. Productivity Killers cu Răzvan Ziemba

Publicat

pe

Marți, 17 Mai, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în cadrul căreia am avut o lansare de carte, iar Răzvan Ziemba, Antreprenor & Consultant de Business, ne-a vorbit despre „Productivity Killers”.

Această ocazie a fost una specială, deoarece am lansate cartea „Povești Nemuritoare de Business Networking”, un proiect bizz.club național la care au contribuit și colegi din Timișoara.

Aurel Rusu ne-a povestit parcursul acestui proiect și cum a strâns toate materialele ca și coordonator împreună cu Laszlo Fodor și Călin Iepure.

Apoi i-am felicitat pe toți cei care au scris în carte: Loredana Trocan, Paul Cozariuc, Aurel Rusu și Călin Iepure, și nu în ultimul rând, pe Răzvan Ziemba, mentorul nostru pe Productivitate prin Leadership.

La momentul educațional, Răzvan Ziemba ne-a vorbit despre 10 „Productivity Killers” și cum poți să-i combați.

De asemenea, ne-a prezentat și matricea productivității urgent / important și ce să facem cu fiecare task care se așează în fiecare cadran:

Important & Urgent – De făcut

Important & Nu-i urgent – Programează

Neimportant & Urgent – Deleagă

Neimportant & Nu-i urgent – Șterge

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Business

Start-up RACE la bizz.club Timișoara

Publicat

pe

Marți, 19 aprilie, am avut o sesiune specială la bizz.club Timișoara, deoarece am jucat împreună StartUp Race, jocul creat de Cristian Onețiu, Antreprenor, Investitor, Autor și Business Mentor.

Startup Race este primul joc de antreprenoriat din România care îmbină amuzamentul cu educația Antreprenoriala!

Prin Startup Race, fiecare persoană la început de business sau care își dorește să construiască o afacere pe care să o ducă spre succes sau care deja deține o afacere, își poate testa abilitățile și competențele de antreprenor în:

– Luarea de decizii

– Gândire strategică

– Procese operaționale

– Business development

– Analiză financiară

Toate detaliile jocului le găsești aici: https://onetiu.com/startup-race.

Ca proprietar și CEO de companie, în Startup Race vei avea ocazia să administrezi cu adevărat o companie, de la identificarea de clienți până la managementul angajaților și plata taxelor, într-o simulare extrem de exactă și realistă a proceselor care au loc într-o companie.

Noutatea în Startup Race este că intri strong într-o cursă spre profit, învățând totodată ce înseamnă echilibrul dintre viața de business și viața personală, într-un efort susținut de a aduna cât mai multe puncte de Business dar și de Happiness.

Scopul este de a găsi balanța potrivită, echilibrul perfect dintre o afacere de succes și o viață personală împlinită, prin acumularea de Victory points, punctele care îți vor aduce câștigarea jocului.

Iată câteva reacții din partea celor care au jucat StartUp Race astăzi la bizz.club Timișoara:

„Este un joc interesant, pare mai greu decât realitatea. Te ajută să fii mai atent la unele aspecte ale afacerii: cheltuieli, productivitatea angajaților și cash.” (Oana)

„În calitate de freelancer procesul este nou pentru mine. Mă ajuta să îmi adresez întrebările corecte cu privire la ce presupune dezvoltarea business-ului meu.” (John)

„Este o lecție de management pe toate sectoarele din firma.” (Teo)

„Jocul oferă o structură care sunt convins ca după ce o înțelegi poate ajuta mult în afacere.” (Viktor)

„E fix ca în viață. Abia ai deschis firma și ANAF-ul e la ușa!” (Emese)

Dacă vrei să îți testezi abilitățile și competențele antreprenoriale comandă-ți și tu StartUp Race pe care îl poți juca cu angajații / partenerii tăi: https://onetiu.com/startup-race

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Secretul succesului

bizz.club Timișoara. Invitat special: Călin Traian Pascu, CEO Foto Noble Madrid

Publicat

pe

Marți, 12 aprilie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara cu „casa plină”, în cadrul căreia l-am avut ca invitat special pe Călin Traian Pascu, CEO Foto Noble Madrid, „Visător la 24 de ani, Antreprenor în Madrid acum”.

La momentul de Spotlight, Călin Iepure ne-a prezentat evenimentul anului, bizz.camp 2022, iar în curând vom anunța în întreaga comunitate cum te poți înscrie și tu.

La momentul de educație, Călin Pascu ne-a împărtășit din experiența lui și cum a ajuns un antreprenor de succes în Madrid, conducând un business în domeniul fotografiei.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul timisoara.bizz.club la ședința de săptămâna viitoare!

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite