Ne găsiți și pe:

Alte sporturi

Danemarca este noua campionă mondială la handbal masculin

Publicat

pe

Danemarca a câștigat Campionatul Mondial de handbal care a fost organizat în Egipt.

Deși spectatorii nu au avut voie la meciuri din cauza măsurilor anti COVID – 19, turneul a fost unul reușit și cu o organizare de înalte standarde.

Pe parcursul celor două săptămâni de întrecere doar echipa din Capul Verde a înregistrat un caz deCOVID-19, motiv pentru care a și fost eliminată din competiție.

În marea finală au ajuns Danamarca și marea revelație Suedia, care a reușit o serie de meciuri surprinzătoare și care a învins inclusiv campioana mondială Franța în semifinale.
Doar ca în marea finală, experiența net superioară a danezilor și spus cuvântul și acestia au câștigat cu 26 la 24.
MIRCEA PETROMAN

Alte sporturi

Încep preliminariile pentru Futsal EURO 2022

Publicat

pe

Începe la Timișoara campania de calificare pentru naționala României de futsal pentru EURO 2022.

România face parte din Grupa a patra preliminară, alături de Serbia, Macedonia de Nord și Bosnia-Herțegovina. Noul format ales de UEFA pentru calificări este pe formatul din fotbal, în premieră! Astfel, se va juca tur-retur cu fiecare din componentele grupei, nu în format turneu unic, precum se obișnuia.
Partida România – Serbia, prima din grupa a 4-a preliminară pentru Campionatul European 2022 din Olanda, se va desfășura pe 28 ianuarie 2021 la Timișoara, în Sala Sporturilor “Constantin Jude”, cu începere de la ora 19:00. Partida va fi transmisă live de PRO X.

Elevii pregatiți de tehnicianu Robert Lupu vor încerca să înceapă cu dreptul această campanie de calificare iar apoi să mergă la meciul urmator de la Skopje de pe 3 februarie cu un moral bun.

Lotul României este format din:

Petrisor Toniță, Vlad Iancu (ambii de la Autobergamo Deva), Mark Norbert Solosi (Mantova/Italia) – portari

Cristian Matei, Adrian Pânzaru (Imperial WET Miercurea Ciuc), Andrei Crăciun (CS United Galați), Dumitru Mimi Stoica, Szőcs László (Autobergamo Deva), Sávio Valadares (AFC Kairat Almatî), Felipe Oliveira (Jaén FS/Spania), Ique Ribeiro (O Parrulo Ferrol/Spania), Paulo Ferreira (Candoso/Portugalia), Szabolcs Manya (Kecskemet/Ungaria), Kedei Barna (FK Odorheiu Secuiesc), Valentin Ilaș, Florin Matei (CFR Timișoara).

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Alte sporturi

Campionatul european de handbal masculin 2020, în 3 țări

Publicat

pe

Pentru prima dată de când se desfășoară, Campionatul European de handbal 2020 va avea loc în 3 țări, Austri, Suedia și Norvegia în perioada 09 ianuarie – 26 ianuarie.

Cele 24 de echipe participante au fost împărțite în șase grupe de câte patru echipe, primele două avansând în fazele următoare din fiecare grupa.

Orașele care găzduiesc meciurile sunt Graz, Viena, Trondheim, Malmo, Goteborg și Stockholm.
Semifinalele și finalele vor fi găzduite de arena Tele2 din Stockholm, care are o capacitate de 24.000 de locuri.
Un reporter timispress.ro va fi trimis special la turneu.
PETROMAN MIRCEA

Citeste mai mult

Alte sporturi

Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop Reșița 2019. Cine a câștigat

Publicat

pe

Cei mai buni piloți din România s-au întrecut, sâmbătă și duminică, la cea de a IV-a etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop – CNVCD – Resita 2019.

Concursul a avut loc pe Valea Domanului, un traseu renumit pentru complexitatea sa.

În prima zi de concurs au avut loc recunoașterile pentru manșele I, II și III, antrenamentele cronometrate pentru manșele I și II și concursul I, II și III.

A doua zi, a avut loc manșa a IV-a din recunoașteri, apoi a urmat cea de-a V-a.

Printre piloți s-a numărat și vedeta de televiziune,  Dani Oțil, care a spus că i-a plăcut enorm traseul și că se bucură că nu a avut niciun incident.

Rezultate:

La concursul I și II

Ștefan Stoev (Bulgaria)  – locul I

Lucien Hora (România) – locul II

Emil Nestor (România) – locul III

Foto: Mihai Dorin Rusu

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite