Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Sport

Daniel Stanciu si-a dat demisia de la Poli !

Publicat

pe

După ce antrenorul Florin Marin a fost demis,, managerul sportiv al celor de la ACS Poli, Daniel Stanciu și-a dat demisia !

 Oficialii grupării de pe Bega au anunțat într-un comunicat oficial decizia: „Clubul nostru a încheiat în mod amiabil angajamentele cu antrenorul principal Florin Marin și managerul sportiv Daniel Stanciu. Poli Timișoara le mulțumește pentru activitatea efectuată și efortul depus în acest sezon pentru culorile clubului. Ioan Miculaș va îndeplini și atribuțiunile de manager sportiv”.

Din primele informații pe care le deține GSP.ro, demisia vine mai mult forțat, după ce Nicoae Robu, primarul Timișoarei, a aflat mai multe clauze de-a dreptul incredibile din contractele unor jucători! Potrivit gsp.roȘ”Ianis Zicu avea un contract fabulos, incredibil pentru Liga 1. Daniel Stanciu, cu care este bun prieten, i-a pus o mai multe clauze care au fost aflate de restul jucătorilor, care au pornit o revoltă împotriva fostului manager sportiv. Zicu avea o clauză în contract că dacă echipa prindea play-off-ul va încasa 50.000 de euro!

În cazul în care echipa se va salva de la retrogradare, Zicu urmează să primească 25.000 de euro! Mai mult, atacantul are o clauză de 10.000 de euro pentru fiecare cinci goluri pe care le marchează în tricoul violet! În plus, Zicu avea o clauză halucinantă că poate deveni liber de contract imediat dacă are o singură zi de întârziere a salariului!”

După întâlnirea de ieri, Consiliul Director al clubului ACS Poli Timișoara va avea următoarea componență: Ioan Miculaș (președinte), prof. Viorel Boiț(membru), Grigore Grigoroiu (reprezentant al Consiliului Local Timișoara), Iosim Radovan (reprezentant al Consiliului Județean Timiș), conf. univ. dr. ing. Dănuț Șoșdean (reprezentant al Universității Politehnica), Cristian Rusu (reprezentant al sponsorului principal – Casa Rusu). De asemenea, Cristea Opria va fi invitat permanent (fără drept de vot) la ședințele Consiliului Director. 

Timișorenii așteaptă cu interes numirea noului antrenor al echipei care va avea ca și obiectiv salvarea de la retrogradare. După ce Contra și Grigoraș au refuzat propunerea timișorenilor, favoriți în cursa pentru banca tehnica a alb-violeților sunt Dorinel Munteanu, Basarab Panduru și, surpriză, arădeanul Ionuț Popa.

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fotbal

„Poli“, remiză cu Buziașul, pe Electrica

Publicat

pe

Sâmbătă, pe terenul de pe Electrica, echipa alb-violetă a remizat, 2 la 2, cu echipa Phoenix Buziaș.

Împinși de la spate de frumoasa galerie, timișorenii nu au reușit să treacă de cei de la Buziaș si s-au îndepărtat la nouă puncte de Bihor, care a învins prin scor de neprezentare la Peciu Nou.

Este cea de-a treia dispută între cele două echipe în sezonul acesta și timișorenii nu au reușit să-i învingă pe cei de la Buziaș.

Politehnica Timişoara: Murariu – Haloş (83, Adamcsik), Bocşan (cpt.), R. Ciurel, Pamfile – Olariu, Pamfile, M. Oprea (78, I. L. Rotariu) – Curescu, D. Popa (70, Istratie), V. Prună (78, V. Prună). Antrenor: Paul Codrea.

Phoenix Buziaş: Flont a – Sturzu, Nicolescu (cpt.), Bîrlovean, Angheli – Românu, Pefoura (85, Velcan), Ferţu, Bobocea (46, Mitre) – Savu (45, Chistrugă), Grancea. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Poli Timișoara a remizat la Bihor

Publicat

pe

Derby-ul de tradiție din vestul țării între Bihor Oradea și Politehnica Timișoara s-a jucat, sâmbătă, la Oradea.

Partida este pentru play-off-ul ligii a treia.

Meciul a fost unul echilibrat până în minutul 17 când juniorul Vlaicu a „încasat“ cartonașul roșu.

În inferioritate numerică, violeții au reușit până la final să nu primească gol, chiar dacă gazdele de la Oradea au avut o sumedenie de ocazii și scorul final a fost 0 la 0.

De amintit că tot la egalitate s-au încheiat și celelalte două partide din sezonul regulat.

La timișoreni a debutat și Bărbuț, care a venit doar de câteva zile la echipă.

Politehnica: Murariu – Haloş, Bocşan (c), Vlaicu, R. Ciurel – Pureca, Olariu (90+3, I. L. Rotariu) – Bărbuţ (30, Istratie), Pamfile, Curescu (75, Marincu) – D. Popa. Rezerve: Miklos – Roșu, D. Ciurel, Adamcsik, Oprea, Sfichi. Antrenor: Paul Codrea.

FC Bihor: Pînzariu – C. Jurj, Preklet, Băican, Ioviţa (56, Gagyi) – R. Farcaş (c; 75, B. Vasile), Gunie (46, Gîdea) – Vînău, Moga (56, Ciocan), Chitaş (64, Tincău) – S. Jurj. Antrenor: Florin Farcaş.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Sport

„Find your greatness”. Program gratuit pentru o comunitate sănătoasă, la Timișoara și Arad

Publicat

pe

Unic în România, programul „Find your greatness” oferă gratuit comunității șansa de a adopta un stil de viață sănătos, axându-se pe echilibrul dintre minte, corp și spirit.

Mulți antrenori susțin că în fiecare persoană există un atlet, așteptând să fie descoperit, dacă sunt prezente voința, interesul și suportul profesional necesar. Acum, zeci de locuitori din Timișoara și Arad au oportunitatea de a pierde kilogramele în plus și de a redescoperi acest echilibru, prin intermediul unui program de antrenamente personale asistate de specialiști în nutriție și psihologie, o inițiativă fără precedent în România.

„Find your greatness”, un program unic în România, vine în sprijinul comunității cu un program gratuit de antrenamente cu trainer personal, supervizate de un medic nutriționist și de psiholog, pentru a-i ajuta pe cei care vor cu adevărat „să își găsească măreția” și să scoată la suprafață tot ce au mai bun. Desfășurat până acum la Timișoara, programul s-a extins anul acesta și în Arad.

„Demersul nostru are în vedere promovarea sănătății prin sport și o alimentație echilibrată, frumusețea unui corp îngrijit fiind un bonus, nu un obiectiv. Acest program este o contribuție pentru comunitatea timișoreană și arădeană. Am văzut de prea multe ori cum sunt judecați oamenii cu probleme de greutate dar nimeni nu îi ajută concret. Noi vom demonstra că se poate realiza o schimbare în stilul de viață indiferent de cât de mare e numărul de kilograme în plus, că nu e în regulă să trăiești cu dureri de spate, cu picioare umflate și cu o inimă slăbită”, arată Cosmin Șorban, inițiatorul acestui program.

„Find your greatness” este un program holistic oferit gratuit celor care își doresc cu adevărat o schimbare, menit să le transforme participanților viețile. Ediția din acest an include 3 luni (martie – iunie) de antrenamente personalizate cu traineri cu expertiză din echipa Smartfit, consiliere psihologică pe toată perioada desfășurării evenimentului, consiliere nutrițională cu un medic specialist și workshop-uri dedicate.

„Scopul programului „Find your greatness” este de a inspira participanții să își depășească barierele personale, să adopte obiceiuri de viață sănătoase și să redescopere un echilibru între minte, corp și spirit”, transmit organizatorii.

Programul se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților cu surplus de greutate corporală care, astfel, au șansa de a pierde din kilogramele suplimentare, devenind mai sănătoși. Accentul în cadrul programului „Find your greatness” este pus pe schimbarea modului de viață și pe deprinderea unor cunoștințe de alimentație și viață sănătoase, prin intermediul specialiștilor. Așa cum știți, mișcarea este esențială pentru un corp sănătos, iar reducerea greutății corporale, pentru rezultate reale, de durată, nu se realizează prin cure de slăbire drastice, ci prin schimbarea alimentației.

Selectarea participanților s-a făcut printr-un proces atent, unde candidații și-au exprimat dorința de schimbare și au împărtășit detalii privind starea lor de sănătate actuală, condiția fizică și provocările psihologice cu care de confruntă. Ca atare, această inițiativă nu este doar un simplu eveniment, ci o călătorie de auto descoperire și îmbunătățire, fără elementul competitiv.

**

Evenimentul „Find your greatness” întărește angajamentul Smartfit față de îmbunătățirea continuă a calității vieții comunității locale și promovarea unui stil de viață sănătos, activ și echilibrat.

Smartfit reprezintă excelența în fitness și bunăstare, având o istorie de peste 12 ani în crearea unei comunități dinamice, motivate și sănătoase în Timișoara și Arad, prin intermediul unor evenimente inovatoare, programe personalizate și o echipă de profesioniști dedicați.

Pentru mai multe informații despre eveniment și cum puteți participa sau susține această cauză, vă invităm să ne contactați la adresa de email alexavlad@smartfitstudio.ro

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite