Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Sport

ACS Poli –  FC Voluntari  1 – 2

Publicat

pe

 

 * Înfrângere dezolantă a alb-violeților

 

ACS Poli Timișoara a fost învinsă pe teren propriu de către FC Voluntari, în urma unui meci anost, lipsit de spectaculozitate.  Jucătorii celor două echipe au evoluat crispat, lent și previzibil. S-au greșit pase simple și fotbaliștii din ambele tabere au facut gafe de începători. Antrenorul violeților, Florin Marin a încercat să-și scuze jucatorii dând vina pe încărcatura emoțională a jocului. Mai aspri au fost spectatorii de la tribuna a doua, care au acuzat lipsa de valoare a jucătorilor și partitura tactică gândită de Florin Marin. Echilibrul meciului s-a rupt în minutul 62, când arbitrul Alexandru Tudor i-a acordat cartonașul roșu ”timișoreanului” Abel Suarez. Voluntariul a început să preseze dar fără a avea situații de gol clare.

Jocul părea să se îndrepte spre un egal previzibil până în minutul 75, când Laurențiu Rus plonjează spectacuos și trimite mingea capul, direct în poarta alb-violeților. Centrarea a venit perfect, de pe partea dreaptă de la Achim, transferat de ilfoveni, recent, de la F.C. Viitorul.

Alexandru Tudorie mai înscrie odată pentru ilfoveni,  pe contraatac, la firul ierbii, pe lângă portarul bănățenilor. Era minutul doi din prelungiri și carțile erau aruncate. Se mai întâmpla un singur lucru notabil pe teren, în ultimul minut. Marcheaza și Ianis Zicu pentru timișoreni, după o preluare frumoasă și un șut plasat, din apropierea porții adverse. În tribune se scandeaza cu frustrare: ”Demisia ! Demisia !”… Ionel Ganea este felicitat și arbitrul Tudor apostrofat.

A mai trecut o etapă iar ACS Poli Timișoara a rămas cu 21 de puncte, ocupând poziția a 11-a a clasamentului. FC Voluntari e imediat în spatele bănățenilor, apropiindu-se de aceștia la trei puncte.

ACS Poli va juca următorul meci în deplasare, la  CSMS Iași, Sâmbătă  (20.02.2016), de la orele 18,00. În ultima etapă timișorenii vor juca cu ultima clasată, Petrolul Ploiești.

Echipe:

ACS Politehnica Timişoara: Smaranda, Belu, Cânu, Scutaru, D. Popescu, Melinte (Suarez 33′), O. Popescu, Llorente, Bărbuţ, Zicu, Pisas (Rajcomar 61′)

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Spahija, Barna, Ţîru, Moke, V. Achim , L. Rus, Kone (Stefănescu 68′), Iorga (Enceanu 60′), A. Bălan (Tudorie 74′). Antrenor: Florin Marin

Cartonaşe galbene: Cânu 28′, Suarez 37′, 63′, Bălan 39′, Barna 47′, Filipov 62′, Rus 67′, Scutaru 77′. Antrenor: Ionel Ganea.

Cartonaş roşu: Suarez 63′

Arbitri: Alexandru Tudor, Mircea Grigoriu, Ciprian Danşa, rezervă: Marian Barbu

Observatori: Cristian Nica, Imilian Şerbănică

 

 Olimpiu Bulzan  

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fotbal

Expoziție la tribuna oficială a stadionului „Dan Păltinușanu“, înainte de demolare

Publicat

pe

Suporterii echipei de fotbal Politehnica Timișoara deschid vineri, 25 octombrie, de la ora 14.00, o expoziție eveniment la tribuna oficială pentru a oferi tuturor iubitorilor de fotbal un loc în care, vreme de câteva săptamâni, să retrăiască cele mai importante momente din istoria de 61 de ani a arenei.

La deschiderea expoziției vor participa mai mulți jucători emblematici și personalități din istoria clubului de fotbal Politehnica Timișoara.

Stadionul se află pe ultima sută de metri cu demersurile de demolare, după care va începe construcția noii arene.

Evenimentul este organizat de Asociația Suporterilor Druckeria timp de 2 luni de zile.

Mircea Petroman

Foto: gsp.ro

Citeste mai mult

Alte sporturi

Ciclocross, mtb și alergare pe Lunca Timișului. Ultimele două săptămâni de înscrieri

Publicat

pe

Continental Anvelope CX este un eveniment sportiv internațional, destinat profesioniștilor și amatorilor, care cuprinde curse de Ciclocros, Mountain Bike și Trail Running pentru toate vârstele, pe traseul de 3 kilometri marcat pe Lunca Timișului, la Urseni, la 10 km de Timișoara, în weekendul 9-10 Noiembrie 2024.

Doritorii se pot înscrie aici: https://ltcx.ecostuff.ro/lunca-timisului-cx-inscrieri/

Ziua de sâmbătă, 9 noiembrie este dedicată Ciclocross-ului, cu 3 curse înscrise în Calendarul Internațional UCI, (Men Elite, Women Elite, Men Junior) curse de categorie C1, dar și a patra etapă de Cupă Națională de Ciclocross a României. Traseul este unul clasic de ciclocros cu bariere de lemn, urcări și coborâri de pe dig, multe viraje, zone tehnice și zone de viteză și va fi parcurs de mai multe ori în funcție de categoria de vârstă a concurenților.

Prima cursă a zilei va fi destinată iubitorilor de mountain bike. Cursa, în regim de ciclocros, va fi scurtă ca distanță și timp, dar solicitantă – aproximativ 20 de kilometri cu o oră și un pic limită de timp, pe același traseu marcat de pe Lunca Timișului.

Ziua de duminică, 10 noiembrie este dedicată alergătorilor și copiilor. Alergătorii au de ales între două curse, una de 6 km și cea de 12 km, ambele parcurgând același traseu de ciclocross, cu iarbă, zone tehnice, multe viraje, urcări și coborâri de pe dig. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani vor avea de ales între cursele de mountain bike și alergare. Cursele și distanțele parcurse sunt adaptate pentru fiecare categorie de vârstă în parte.

MTB KIDS: 3-7 ani – 1.2 km, 8-9 ani – 1 tur (3 km), 10-11 ani – 2 tururi (6 km), 12-14 ani – 4 tururi (12 km)

RUN KIDS: 3-7 ani – 400 m, 8-9 ani – 800 m, 10-11 ani – 1200 m, 12-14 ani – 1 tur (3 km)

Participanții vor fi așteptați la linia de finish cu medalii, mâncare câmpenească și hidratare corespunzătoare.

„Continental Anvelope CX“ este un eveniment de strângere de fonduri pentru construirea și dezvoltarea WOODROCKS – tabără, loc de experimentare, construire, educație ecologică și sustenabilitate destinat în principal copiilor.

Evenimentul este organizat de EcoStuff Romania (membru al comunității Ro Bike Valley) în parteneriat cu Primăria Comunei Moșnița Nouă, Federația Română de Ciclism și Universitatea de Vest Timișoara, având ca Title Sponsor Continental Anvelope Romania și fiind sponsorizat de Decathlon Romania și SMW – Fabrica de biciclete.

Înscrierile pentru Continental Anvelope CX, se mai pot face doar până miercuri, 30 octombrie 2024.

Detalii suplimentare despre eveniment gasiti aici:

Facebook – https://www.facebook.com/events/709237871315983

Instagram – https://www.instagram.com/ecostuff.romania/

Web – https://ltcx.ecostuff.ro/

Citeste mai mult

Fotbal

Piață volantă în zona Gheorghe Lazăr din Timișoara. Comercianții, așteptați să încheie contracte

Publicat

pe

Timișorenii vor avea din nou piață volantă în zona Gheorghe Lazăr, începând de săptămâna viitoare.

După succesul Târgului de vară, pe str. Martir Remus Tăsală va funcționa piața volanta două zile pe săptămână.

Pentru început, 10 mese vor fi pline de marfă proaspătă, iar dacă proiectul se dovedește un succes, vom suplimenta numărul lor. La cumpărături puteți veni, cu mic, cu mare, e deschisă miercurea și sâmbăta, de la 05:00 până la ora 18:00.

Producătorii interesați să-și expună produsele la piață sunt așteptați pentru semnarea contractelor la sediul S.C. Piețe, str. Ovidiu Balea nr. 2.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite