Ne găsiți și pe:

Fotbal

Derbyul Vestului se joacă la Arad

Publicat

pe

Sâmbată, 4 mai 2019, de la ora 13.30, pe stadionul Motorul din Arad are loc o nouă confruntare între UTA Arad și Politehnica Timișoara.

Meciul este unul care în fiecare an mobilizează suporterii celor două echipe la maxim.

Dacă în meciul tur relațiile între cele două galerii au fost unele pașnice, umbrite de dispariția a doi lideri din galeria celor din Arad, rămâne de vazut dacă și sâmbătă atmosfera va fii la fel.

Ambele echipe par momentan scăpate de grija retrogradării și iși rodează lotul pentru sezonul viitor.

PETROMAN MIRCEA

 

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fotbal

Festivalul „Ceaunul Chișozean“, ediția a II-a

Publicat

pe

Cea de-a doua ediţie a Festivalului „Ceaunul Chişozean” va fi organizată, duminică, 22 septembrie, începând cu ora 13.00, în Grădina de vară a Casei Naţionale Chişoda.

La eveniment sunt așteptați sute de participanți din tot județul, intrarea fiind liberă.

Cele mai bune gulașuri din carne de porc, vită, pui și nu numai vor fi prepatate la ceaun după care vor putea fi degustate de cei prezenți.

Programul artistic va fi prezentat de  Ansamblul „Ghiocelul” din Giroc, Ansamblul „Bârzava” din Reşiţa şi solişti îndrăgiţi din Banat.

 

Citeste mai mult

Fotbal

Un nou semieșec pentru „violeți“

Publicat

pe

Seria dezamăgitoare continuă pentru alb-violeți.

Dacă miercuri au fost eliminați din Cupa României de către Reșița, astăzi băieții lui Mugur Gușatu au reușit doar o remiză pe teren propriu împotriva celor de la Farul Constanța.
Două echipe care parcă s-au mulțumit cu acest inspid 0-0 și care cumva își merită soarta din a doua parte a clasamentului. Au fost și câteva faze de poartă, dar nesențiale până la urmă, cu atât mai mult cu cât nu au schimbat nimic. Așadar fotbal spre 0, dar câte un punct mic pentru ambele echipe.

Runda viitoare, Poli va juca tot acasă, cu Reșița, dar șansele de îmbunătățire a jocului sunt mici și din păcate nici alți jucători nu sunt prea disponibili la echipa suporterilor.

ASU Politehnica: Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Bg. Vasile, C. Popescu (F. Trip 88′) – Schieb (Coadă 64′), Ignea, Ad. Ungureanu (Dros 81′) – Axente
Antrenor: Mugur Guşatu
Eliminat: Bogdan Vasile 78′ (cumul de cartonaşe galbene)

Farul: Muţiu (cpt.) – Nicola, Cană, Lică, Carabela – Doumbia (Ant. Cruceru 46′), Antoche – Al. Stoica (Horoduan 81′), Greu, P. Petre – I. Stoica
Antrenor: Ianis Zicu.

PETROMAN MIRCEA

Citeste mai mult

Fotbal

O nouă înfrângere pentru violeți

Publicat

pe

Poli a reușit să scape fără gol primit doar în prima repriza. Atunci, ASU s-a apărat mai bine și a jucat destul de bine. Situația s-a schimbat în partea secundă.

Băiețiii lui Erik Linkar au alergat mai cu spor și au marcat două goluri, conform cu realitatea din teren. Silviu Pană din lovitură liberă în minutul 52 și Cristi Bud în minutul 90 au înscris golurile unei victorii logice.

Violeții au fost susținuți și în Teleorman de peste 50 de fani violeți și rapidiști, dar chiar si așa echipa este cu mult in urma suporterilor, din toate punctele de vedere.

Turris este liderul campionatului cu maximum de 18 puncte, iar Poli rămâne cu 3 puncte și va juca etapa viitoare acasă cu Farul Constanța.

ASU Politehnica: R. Murariu – Jurj, Mera (cpt), Scutaru, Chereches, Coadă, Vasile, F. Trip, Ignea, Schieb – Axente. Au mai jucat: Ungureanu, Manea, Radu.

PETROMAN MIRCEA

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite