Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Sport

Karate fără frontiere

Publicat

pe

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a stat sub semnul artelor. Al artelor marţiale. Peste 300 de sportivi s-au reunit la Timişoara pentru a participa la stagiul de pregătire cu multiplul campion mondial Christophe Pinna.

Evenimentul sportiv a fost organizat de CS K-Champs-Do şi CS Karate Club Giroc, sub patronajul Federaţiei Române de Karate WKC. Reprezentanţi din 38 de cluburi care activează în Timişoara, Oradea, Satu-Mare, Cluj, Reşiţa, Dej, Târgu-Mureş, Arad, Braşov, Petroşani, Deva, Brad şi Bucureşti au venit pentru a lua parte la sesiunile de pregătire cu sportivul francez, deţinător a 6 titluri mondiale. Tinerii practicanţi ai artelor marţiale, cu vârste începând chiar de la 5 ani, s-au antrenat alături de acest maestru al sportului, împreună cu 24 de membri ai Lotului Naţional de Karate al României. Metodele de antrenament şi pregătire au fost adaptate vârstei participanţilor.

Christophe Pinna, o personalitate marcantă în lumea sportului, colaborează de 8 ani cu Federaţia Română de Karate WKC, participând anual la stagii de pregătire cu sportivi români. În paralel, activează că antrenor în sesiuni de pregătire şi perfecţionare a sportivilor din întreagă lume, dar şi ca personal trainer pentru personalităţi din lumea sportului, business-ului şi divertismentului.

Următoarele evenimente importante de pe agenda Federaţiei Române de Karate WKC sunt competiţiile balcanice şi mondiale la care sportivii din cadrul cluburilor federaţiei vor participa în acest an.

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fotbal

Spania este noua Campioană Europeană la fotbal

Publicat

pe

Spania este noua campioană UEFA EURO 2024, după ce a învis Anglia în finala de la Berlin.

Pe Olympiastadion din Berlin, în fața a 74.475 de spectatori Spania și Anglia au făcut un adevărat spectacol în finala EURO 2024.

Cu prinții celor două țări în tribune și cu multe alte personaje celebre, naționala Spaniei a reușit să se impună cu scorul de 2 la 1 în cele 90 de minute regulamentare și să câștige o noua cupă europeană.

În tribune atmosfera a fost una magnifică, creată de fanii englezi care au luat peste 70% dintre bilete.

Anul acesta selecționata Angliei a încearcat să cucerească prima cupă europeană din palmares, după ce acum patru ani a pierdut finala chiar la Londra, pe stadionul Wembley, în fața Italiei la lovituri de departajare.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Anglia, a doua finalistă la EURO 2024

Publicat

pe

În cea de-a doua semifinală de la EURO 2024 s-au întâlnit Anglia și Olanda, pe Signal Iduna Park din Dortmund în fața a 60.926 de spectatori.

Ca și în prima semifinală, oaspeții au deschis repede scorul dar până la final au trebuit să se considere învinși cu scorul de 2 la 1.

În tribune a fost o atmosferă electrizantă, fiind aproape 70% din suporteri de partea olandezilor.

Duminică, de la ora 22.00, va avea astfel loc finala dintre Spania și Anglia, un meci la care redacția noastră va fi la fața locului.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Spania este prima finalistă la EURO 2024

Publicat

pe

Marți seara, la Munchen, în fața a 62.026 de spectatori, Spania a trecut de Franța cu scorul de 2 la 1 și este prima echipă calificată în finala de duminică 14 iulie 2024 de la Berlin, de la ora 22.00.

A fost un meci foarte aprins, cu ocazii la ambele porți, iar „furia roca“ a reușit să întoarcă scorul de la 0 la 1 și să se impună cu 2 la 1.

De menționat faptul ca meciul de aseară putea chiar finala competiției, cele două forțe europene ajungând mereu în fazele avansate ale competițiilor europene.

Miercuri se decide a două finalistă pentru duminică din meciul Anglia vs. Olanda care va începe la ora 22.00 și se ca juca la Dortmund.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite