Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Sport

Marele campion la karate Christophe Pinna vine la Timișoara. Iată cum te poți antrena cu el!

Publicat

pe

CS K-Champs-Do şi CS Karate Club Giroc, sub patronajul Federaţiei Române de Karate WKC, organizează, în perioada 22 – 24 aprilie 2016, un stagiu de pregătire cu multiplul campion mondial Christophe Pinna.

Antrenamentele se vor desfăşura în Sala de sport Giroc. Pentru prima dată în cadrul unui asemenea stagiu, vor exista şi sesiuni de pregătire dedicate grupelor de începători, cu metode de lucru adaptate vârstei celor mai mici luptători. La antrenamente va participa şi Lotul Naţional de Karate al României.

Sunt invitaţi să participe toţi cei care iubesc şi practică artele marţiale. Pentru informaţii şi înscrieri, se pot apela numerele de telefon: 0755.094.048 (Alexandra Corbeanu-Popescu) și 0732.063.790 (Sisak Amalia).

Cine este Christophe Pinna
 

Perseverenţa, devotamentul şi dragostea pentru karate l-au condus către titlul de campion naţional la juniori, câştigat la vârsta de 17 ani. În acelaşi an a devenit şi campion european la categoria juniori.

În 1993 a câştigat primul titlu mondial în cadrul Algerian World Cup. Un an mai târziu, el a avut un rol determinant în obținerea medaliei de aur de către echipa Franţei.

Pentru meritele sale, atât ca sportiv cât şi că antrenor, Christophe a fost onorat cu ”Golden Medal of Sports” de către Ministerul Francez al Sportului.
În paralel, notorietatea sa pe planul competiţiilor internaţionale era în creştere. În 1996 la Sun City, din nou, Christophe contribuie decisiv la titlul mondial obţinut de echipa franceză. Această reuşită este urmată, în 1997, de a treia victorie consecutivă a Franţei, în Tenerife, Spania, unde Christophe devine campion european la „open class”. Acelaşi an aduce încă un titlu mondial în palmaresul sau, câştigat la Manila, în Filipine.

În 16 octombrie 1998, câştigarea Campionatului Mondial din Rio de Janeiro, de către echipa Franţei reprezintă un moment istoric remarcabil. La revenirea în ţară, preşedintele Jacques Chirac i-a acordat gradul de cavaler al Ordinului de Merit, pentru a onora rezultatele obţinute şi excelenţă în carieră sportivă. De asemenea, preşedintele Comitetului Olimpic Francez l-a decorat pe Christophe Pinna, ca o recunoaştere a meritelor sale în domeniul sportului.
În data de 14 octombrie 2000, la Munchen, în Germania, Christophe şi-a dovedit încă o dată supremaţia, câştigând titlul mondial la categoria „open class”.

În acest moment, a decis să pună capăt carierei competiţionale şi să îşi dedice experienţa şi talentul celor care doresc să înveţe şi să se perfecţioneze în domeniul artelor marţiale. În această ipostază, a condus stagii de pregătire în toată lumea, a antrenat echipele naţionale ale Franţei şi Greciei precum şi pe participanţii la cea de-a V-a ediţie Star Academy de pe canalul TV TF1.

În 2005 a primit titlul de ofiţer al Ordinului Naţional de Merit din partea Preşedinţiei franceze.
 
În prezent, activează că antrenor în sesiuni de pregătire şi perfecţionare a sportivilor din întreagă lume, dar şi ca personal trainer pentru personalităţi din lumea sportului, business-ului şi divertismentului.

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fotbal

Spania este noua Campioană Europeană la fotbal

Publicat

pe

Spania este noua campioană UEFA EURO 2024, după ce a învis Anglia în finala de la Berlin.

Pe Olympiastadion din Berlin, în fața a 74.475 de spectatori Spania și Anglia au făcut un adevărat spectacol în finala EURO 2024.

Cu prinții celor două țări în tribune și cu multe alte personaje celebre, naționala Spaniei a reușit să se impună cu scorul de 2 la 1 în cele 90 de minute regulamentare și să câștige o noua cupă europeană.

În tribune atmosfera a fost una magnifică, creată de fanii englezi care au luat peste 70% dintre bilete.

Anul acesta selecționata Angliei a încearcat să cucerească prima cupă europeană din palmares, după ce acum patru ani a pierdut finala chiar la Londra, pe stadionul Wembley, în fața Italiei la lovituri de departajare.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Anglia, a doua finalistă la EURO 2024

Publicat

pe

În cea de-a doua semifinală de la EURO 2024 s-au întâlnit Anglia și Olanda, pe Signal Iduna Park din Dortmund în fața a 60.926 de spectatori.

Ca și în prima semifinală, oaspeții au deschis repede scorul dar până la final au trebuit să se considere învinși cu scorul de 2 la 1.

În tribune a fost o atmosferă electrizantă, fiind aproape 70% din suporteri de partea olandezilor.

Duminică, de la ora 22.00, va avea astfel loc finala dintre Spania și Anglia, un meci la care redacția noastră va fi la fața locului.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Spania este prima finalistă la EURO 2024

Publicat

pe

Marți seara, la Munchen, în fața a 62.026 de spectatori, Spania a trecut de Franța cu scorul de 2 la 1 și este prima echipă calificată în finala de duminică 14 iulie 2024 de la Berlin, de la ora 22.00.

A fost un meci foarte aprins, cu ocazii la ambele porți, iar „furia roca“ a reușit să întoarcă scorul de la 0 la 1 și să se impună cu 2 la 1.

De menționat faptul ca meciul de aseară putea chiar finala competiției, cele două forțe europene ajungând mereu în fazele avansate ale competițiilor europene.

Miercuri se decide a două finalistă pentru duminică din meciul Anglia vs. Olanda care va începe la ora 22.00 și se ca juca la Dortmund.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite