Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Sport

Marele campion la karate Christophe Pinna vine la Timișoara. Iată cum te poți antrena cu el!

Publicat

pe

CS K-Champs-Do şi CS Karate Club Giroc, sub patronajul Federaţiei Române de Karate WKC, organizează, în perioada 22 – 24 aprilie 2016, un stagiu de pregătire cu multiplul campion mondial Christophe Pinna.

Antrenamentele se vor desfăşura în Sala de sport Giroc. Pentru prima dată în cadrul unui asemenea stagiu, vor exista şi sesiuni de pregătire dedicate grupelor de începători, cu metode de lucru adaptate vârstei celor mai mici luptători. La antrenamente va participa şi Lotul Naţional de Karate al României.

Sunt invitaţi să participe toţi cei care iubesc şi practică artele marţiale. Pentru informaţii şi înscrieri, se pot apela numerele de telefon: 0755.094.048 (Alexandra Corbeanu-Popescu) și 0732.063.790 (Sisak Amalia).

Cine este Christophe Pinna
 

Perseverenţa, devotamentul şi dragostea pentru karate l-au condus către titlul de campion naţional la juniori, câştigat la vârsta de 17 ani. În acelaşi an a devenit şi campion european la categoria juniori.

În 1993 a câştigat primul titlu mondial în cadrul Algerian World Cup. Un an mai târziu, el a avut un rol determinant în obținerea medaliei de aur de către echipa Franţei.

Pentru meritele sale, atât ca sportiv cât şi că antrenor, Christophe a fost onorat cu ”Golden Medal of Sports” de către Ministerul Francez al Sportului.
În paralel, notorietatea sa pe planul competiţiilor internaţionale era în creştere. În 1996 la Sun City, din nou, Christophe contribuie decisiv la titlul mondial obţinut de echipa franceză. Această reuşită este urmată, în 1997, de a treia victorie consecutivă a Franţei, în Tenerife, Spania, unde Christophe devine campion european la „open class”. Acelaşi an aduce încă un titlu mondial în palmaresul sau, câştigat la Manila, în Filipine.

În 16 octombrie 1998, câştigarea Campionatului Mondial din Rio de Janeiro, de către echipa Franţei reprezintă un moment istoric remarcabil. La revenirea în ţară, preşedintele Jacques Chirac i-a acordat gradul de cavaler al Ordinului de Merit, pentru a onora rezultatele obţinute şi excelenţă în carieră sportivă. De asemenea, preşedintele Comitetului Olimpic Francez l-a decorat pe Christophe Pinna, ca o recunoaştere a meritelor sale în domeniul sportului.
În data de 14 octombrie 2000, la Munchen, în Germania, Christophe şi-a dovedit încă o dată supremaţia, câştigând titlul mondial la categoria „open class”.

În acest moment, a decis să pună capăt carierei competiţionale şi să îşi dedice experienţa şi talentul celor care doresc să înveţe şi să se perfecţioneze în domeniul artelor marţiale. În această ipostază, a condus stagii de pregătire în toată lumea, a antrenat echipele naţionale ale Franţei şi Greciei precum şi pe participanţii la cea de-a V-a ediţie Star Academy de pe canalul TV TF1.

În 2005 a primit titlul de ofiţer al Ordinului Naţional de Merit din partea Preşedinţiei franceze.
 
În prezent, activează că antrenor în sesiuni de pregătire şi perfecţionare a sportivilor din întreagă lume, dar şi ca personal trainer pentru personalităţi din lumea sportului, business-ului şi divertismentului.

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fotbal

„Poli“, remiză cu Buziașul, pe Electrica

Publicat

pe

Sâmbătă, pe terenul de pe Electrica, echipa alb-violetă a remizat, 2 la 2, cu echipa Phoenix Buziaș.

Împinși de la spate de frumoasa galerie, timișorenii nu au reușit să treacă de cei de la Buziaș si s-au îndepărtat la nouă puncte de Bihor, care a învins prin scor de neprezentare la Peciu Nou.

Este cea de-a treia dispută între cele două echipe în sezonul acesta și timișorenii nu au reușit să-i învingă pe cei de la Buziaș.

Politehnica Timişoara: Murariu – Haloş (83, Adamcsik), Bocşan (cpt.), R. Ciurel, Pamfile – Olariu, Pamfile, M. Oprea (78, I. L. Rotariu) – Curescu, D. Popa (70, Istratie), V. Prună (78, V. Prună). Antrenor: Paul Codrea.

Phoenix Buziaş: Flont a – Sturzu, Nicolescu (cpt.), Bîrlovean, Angheli – Românu, Pefoura (85, Velcan), Ferţu, Bobocea (46, Mitre) – Savu (45, Chistrugă), Grancea. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Poli Timișoara a remizat la Bihor

Publicat

pe

Derby-ul de tradiție din vestul țării între Bihor Oradea și Politehnica Timișoara s-a jucat, sâmbătă, la Oradea.

Partida este pentru play-off-ul ligii a treia.

Meciul a fost unul echilibrat până în minutul 17 când juniorul Vlaicu a „încasat“ cartonașul roșu.

În inferioritate numerică, violeții au reușit până la final să nu primească gol, chiar dacă gazdele de la Oradea au avut o sumedenie de ocazii și scorul final a fost 0 la 0.

De amintit că tot la egalitate s-au încheiat și celelalte două partide din sezonul regulat.

La timișoreni a debutat și Bărbuț, care a venit doar de câteva zile la echipă.

Politehnica: Murariu – Haloş, Bocşan (c), Vlaicu, R. Ciurel – Pureca, Olariu (90+3, I. L. Rotariu) – Bărbuţ (30, Istratie), Pamfile, Curescu (75, Marincu) – D. Popa. Rezerve: Miklos – Roșu, D. Ciurel, Adamcsik, Oprea, Sfichi. Antrenor: Paul Codrea.

FC Bihor: Pînzariu – C. Jurj, Preklet, Băican, Ioviţa (56, Gagyi) – R. Farcaş (c; 75, B. Vasile), Gunie (46, Gîdea) – Vînău, Moga (56, Ciocan), Chitaş (64, Tincău) – S. Jurj. Antrenor: Florin Farcaş.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Sport

„Find your greatness”. Program gratuit pentru o comunitate sănătoasă, la Timișoara și Arad

Publicat

pe

Unic în România, programul „Find your greatness” oferă gratuit comunității șansa de a adopta un stil de viață sănătos, axându-se pe echilibrul dintre minte, corp și spirit.

Mulți antrenori susțin că în fiecare persoană există un atlet, așteptând să fie descoperit, dacă sunt prezente voința, interesul și suportul profesional necesar. Acum, zeci de locuitori din Timișoara și Arad au oportunitatea de a pierde kilogramele în plus și de a redescoperi acest echilibru, prin intermediul unui program de antrenamente personale asistate de specialiști în nutriție și psihologie, o inițiativă fără precedent în România.

„Find your greatness”, un program unic în România, vine în sprijinul comunității cu un program gratuit de antrenamente cu trainer personal, supervizate de un medic nutriționist și de psiholog, pentru a-i ajuta pe cei care vor cu adevărat „să își găsească măreția” și să scoată la suprafață tot ce au mai bun. Desfășurat până acum la Timișoara, programul s-a extins anul acesta și în Arad.

„Demersul nostru are în vedere promovarea sănătății prin sport și o alimentație echilibrată, frumusețea unui corp îngrijit fiind un bonus, nu un obiectiv. Acest program este o contribuție pentru comunitatea timișoreană și arădeană. Am văzut de prea multe ori cum sunt judecați oamenii cu probleme de greutate dar nimeni nu îi ajută concret. Noi vom demonstra că se poate realiza o schimbare în stilul de viață indiferent de cât de mare e numărul de kilograme în plus, că nu e în regulă să trăiești cu dureri de spate, cu picioare umflate și cu o inimă slăbită”, arată Cosmin Șorban, inițiatorul acestui program.

„Find your greatness” este un program holistic oferit gratuit celor care își doresc cu adevărat o schimbare, menit să le transforme participanților viețile. Ediția din acest an include 3 luni (martie – iunie) de antrenamente personalizate cu traineri cu expertiză din echipa Smartfit, consiliere psihologică pe toată perioada desfășurării evenimentului, consiliere nutrițională cu un medic specialist și workshop-uri dedicate.

„Scopul programului „Find your greatness” este de a inspira participanții să își depășească barierele personale, să adopte obiceiuri de viață sănătoase și să redescopere un echilibru între minte, corp și spirit”, transmit organizatorii.

Programul se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților cu surplus de greutate corporală care, astfel, au șansa de a pierde din kilogramele suplimentare, devenind mai sănătoși. Accentul în cadrul programului „Find your greatness” este pus pe schimbarea modului de viață și pe deprinderea unor cunoștințe de alimentație și viață sănătoase, prin intermediul specialiștilor. Așa cum știți, mișcarea este esențială pentru un corp sănătos, iar reducerea greutății corporale, pentru rezultate reale, de durată, nu se realizează prin cure de slăbire drastice, ci prin schimbarea alimentației.

Selectarea participanților s-a făcut printr-un proces atent, unde candidații și-au exprimat dorința de schimbare și au împărtășit detalii privind starea lor de sănătate actuală, condiția fizică și provocările psihologice cu care de confruntă. Ca atare, această inițiativă nu este doar un simplu eveniment, ci o călătorie de auto descoperire și îmbunătățire, fără elementul competitiv.

**

Evenimentul „Find your greatness” întărește angajamentul Smartfit față de îmbunătățirea continuă a calității vieții comunității locale și promovarea unui stil de viață sănătos, activ și echilibrat.

Smartfit reprezintă excelența în fitness și bunăstare, având o istorie de peste 12 ani în crearea unei comunități dinamice, motivate și sănătoase în Timișoara și Arad, prin intermediul unor evenimente inovatoare, programe personalizate și o echipă de profesioniști dedicați.

Pentru mai multe informații despre eveniment și cum puteți participa sau susține această cauză, vă invităm să ne contactați la adresa de email alexavlad@smartfitstudio.ro

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite