Ne găsiți și pe:

Business

CRM nu este un software ci o strategie de business cu multe avantaje

Publicat

pe

CRM este asociat cel mai des cu un produs software, abordarea corecta aceea de a privi CRM ca o strategie de business centrata pe nevoile clientului, pe comunicarea permanenta cu acesta si pe optimizarea proceselor din cadrul unei companii pentru a oferi clientilor sai cea mai buna experienta posibila.

CRM este o solutie de corelare a activitatilor interne in cadrul companiei ce are ca scop optimizarea rezultatelor  precum:

  • cresterea vanzarilor,
  • reducerea costurilor operationale,
  • fluidizarea activitatii de service etc.,

In acelasi timp, CRM ne ofera o imagine clara a activitatii si a previziunilor prin rapoarte detaliate pentru orice activitate din cadrul companiei sau imbunatatirea comunicarii externe, adica urmarirea rezultatelor campaniilor de marketing si PR.

Implementarea unui CRM ne permite sa adunam intr-un singur loc toate informatiile despre clienti, vanzari, marketing, suport tehnic si in acelasi timp sa ai o privire de ansamblu asupra intregii afaceri.

Cu ajutorul sistemului CRM gestionezi relatiile cu clientii atat inainte, cat si in timpul si dupa realizarea vanzarii. Acesta poate fi integrat cu sistemul ERP, precum WinMENTOR si astfel, ne ofera vizibilitate crescuta asupra tuturor interactiunilor cu clientii si prospectii.

Avantajele unui CRM:

  • Identificarea mult mai rapid a nevoile clientilor, avand la dispozitie un istoric complet al activitatilor realizate, al comenzilor plasate si al produselor pe care le prefera
  • Posibilitatea de urmarirea permanenta a vanzarilor si interventia in procesul de vanzare pentru a corecta si ajusta activitatile care nu dau rezultatele asteptate
  • Acces la indicatori care tin de ciclul de vanzare, rata de conversie pe clientii potentiali sau targetele stabilite, obtinand astfel o perspectiva asupra tuturor factorilor care contribuie la sau impiedica atingerea obiectivelor de vanzare
  • Gestionarea mai eficient a oportunitatilor, acest lucru ajutandu-ne sa stim in orice moment detalii despre stadiul in care se afla, valorile pe care le au si prospectii carora le apartin
  • Posibilitatea de punere in aplicare a unor campanii de marketing rapide sau complexe, campanii de marketing integrat, care pot fi gestionate inca din faza de planificare pana cand sunt lansate, avand posibilitatea masurarii rezultatelor pe care le-au adus.
  • Reducerea numarului de incidente si timpul mediu de raspuns la solicitarile clientilor, ceea ce ne permite sa le oferim clientilor servicii la o calitate superioara


Presiunea constantă impusă de către clienți, concurență, piață face aproape imposibila funcționarea unei afaceri fără implementarea unui sistem CRM. În zile acestea se vorbește foarte mult despre digitalizarea afacerii, despre ce înseamnă o afacera moderna, puteți să începeți calătoria numită digitalizare prin implementrea unei soluții CRM urmată de implementarea unui sistem ERP. Pentru a accesa mai multe resurse privind acest domeniu sau chiar a discuta cu un consultant, vă invităm să accesați siteul nostru scribsoftware.ro

Afaceri de succes in Timisoara

bizz.club timișoara. Cum atragi rapid bani în afacerea ta cu Adi Ploscaru

Publicat

pe

Marți, 24 ianuarie 2023, am avut o nouă sesiune de mentoring bizz.club, împreună cu mentorul nostru pe Finanțarea Afacerilor, Adi Ploscaru, care ne-a vorbit despre „Cum atragi rapid bani în afacerea ta”.

În cadrul acestei ședințe, Adi ne-a împărtășit soluții de finanțare rapidă a afacerii, cum să ne pregătim pentru „întâlnirea” de finanțare și cum să ne creștem șansele de finanțare.

Înainte de toate trebuie să ne gândim din start la un mix optim de finanțare, nu doar la o singură soluție de finanțare.

Soluțiile rapide de finanțare ce sunt la dispoziția companiilor sunt:

– Creditul furnizor

– Avansurile de la clienți

– Vânzarea activelor proprii

– Creditarea bancară / microcreditarea

– Banii de la proprietari / familie & apropiați

Mai departe, Adi ne-a oferit câteva sugestii în ceea ce privește pregătirea „întâlnirii” cu finanțatorul:

– Creează o poveste în jurul afacerii tale și implică finanțatorul ca fiind un personaj cheie din aceasta

– Fii într-o formă bună

– Fii punctual

– Fă-ți apariția la momentul potrivit

Cât despre indicatorii de performanță (KPIs) top 5 pe care îi analizează toți finanțatorii sunt:

– Cifra de afaceri

– Capitalizare

– Lichiditate

– Marja de profit (EBITDA)

– Capacitate de rambursare a datoriei

Fiecare punct din fiecare etapă de mai sus au fost dezvoltate și argumentate cu informații suplimentare de cătra Adi Ploscaru, iar la final a răspuns la întrebările adresate de toți membrii prezenți, oferind soluții și răspunsuri utile pentru antreprenorii din bizz.club.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință din zona ta! De ce să faci asta?
Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Lorenzo Cristian ne învață principiile gândirii magice în afaceri

Publicat

pe

Timişoreanul Lorenzo Cristian, unul dintre cei mai importanți magicieni din țară a fost prezent la prima şedinţă a anului a Bizz Club Timisoara.

Iată principiile propuse de Lorenzo:

Fii sufletul petrecerii – sa te diferențiezi pe piață cu ceva special!

Depăşirea maestrului – e bine să creşti cu mentori dar apoi trebuie să-ți găseşti calea ta!

Transformă frustrările în motivație!

Cercul magic – contextul în care stai, oamenii de care te înconjori sunt foarte importanți!

Marketingul puternic face diferența – poți să ai cel mai tare produs dacă nu îl faci cunoscut în piață

Cere sfatul unor profesionişti

Nu sabota vârful ci susține-l!

Sădeşte semințe!

Prețul filtrează clientul.

Brandul personal e ceva în care merită investit!

Nu copiez dar mă inspir şi personalizez maxim pentru mine!

Intuiția bate soarta!

Nu te baza doar pe logică! Creativitatea şi gândirea laterală fac diferența şi în bussines şi în magie!

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Bucuria alergării și satisfacția rezultatelor la Bizz Club Timişoara

Publicat

pe

Astazi a avut loc prima şedință Bizz Club Timişoara din noul an.

După cuvântul de deschidere a co-ownerului Laszlo Fodor a urmar prezentarea membrilor şi invitaților prezenți. Viktor Biro a prezentat apoi Plandurance – un plan de consultanță şi antrenamente pentru cei care îşi doresc să aibă o formă fizică bună, să slăbească sau să performeze în sport.

„Perseverența şi ambiția sunt printre cele mai importante calități pentru a reuşi, dar ne bazăm şi pe măsurători şi eveluări, folosindu-se de tehnologie“, a precizat Victor Biro.

„Suntem diferiți, iar acest lucru pare câteodată tragic, de fapt este minunea creației sau evoluției, dacă vreți. Bucuria cunoașterii de nou, a unei descoperiri, poate fi câteodată greu de transmis prin cuvinte. Așa vedem și noi avantajele și beneficiile pe care metoda de antrenament de alergare bazat pe puls cardiac. Acesta este motivul pentru care, în loc să vă plictisim cu detalii tehnice, vă lăsăm o relatare pe care o considerăm deosebit de bine transmisă de către colegul nostru. Totodată te invităm să încerci și tu metoda, să acumulezi experiență folosind-o și am fi onorați dacă acest drum l-ai parcurge alături de noi“, spun cei de Echipa Plandurance România.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite