Ne găsiți și pe:

Secretul succesului

FENG SHUI. Cum să atragi abundența în viața ta

Publicat

pe

Bunăstarea este unul dintre cele mai populare elemente din Feng Shui. Bogăția poate veni sub multe forme, nu doar ca bogăție financiară. Bunăstarea și prosperitatea includ abundența în prietenii, noroc, oportunități, sănătate, spirituală și multe altele. Abundența înseamnă cultivarea unei mentalități de creștere, ceea ce înseamnă să vezi posibilități și soluții în jurul tău. Înseamnă să ai gândirea creativă, să fii recunoscător și să ai încredere în acel flux de energie atât în ​​a da, cât și în a primi. Pentru a atrage, a păstra și a spori energia abundenței trebuie creată o calitate superioară a energiei din spațiul tău.

Dacă ai strâns prea multe lucruri în  casă sau în jurul casei, începe prin a face ordine, aruncă  tot ce nu mai folosești. Prea multă dezordine aspiră energia și provoacă confuzie, nemulțumire și depresie. Simpla curățenie și organizare creează o nouă energie vibrantă. Fiecare articol, oricât de mic, din casa ta merită un spațiu propriu, acest lucru aduce casei o energie puternică și clară. Caută cele mai bune sisteme de organizare care să te ajute să găsești totul rapid pentru a evita frustrarea că pierzi timpul care l-ai putea folosi pentru a ajunge mai aproape de scopurile tale (atât bogăție financiară, cât și bogăția sănătății emoționale și fizice).

Acordă atenție zonei de intrare, numită și ,,gura,, prin care Qi-ul din exterior intră. Holul de la intrare e locul în care Qi-ul se colectează sau curge către întreaga casă.   Deschide ușa cu invitația de a intra Qi-ul pozitiv care aduce bunăstarea, oportunitățile, resursele. Asigură-te că menții intrarea simplă și primitoare, nu o supraaglomera, pentru a favoriza curgerea energiei. Asigură-te că preșul de la intrare este curat, pentru a întâmpina fluxul de energie și resurse în casa ta. Vizualizează energia ca o apă care curge de la intrare și mergi din cameră în cameră. Dacă ceva îi blochează drumul sau te face să te simți neliniștit, scapă de el. Nu vei regreta, promit. Veți obține spații deschise care oferă spațiu pentru a respira, spațiul pentru explorare, mișcare, posibilități de creare și noul va avea loc să intre.

Lumina este energie a focului în Feng Shui, arde energia stagnantă pentru a face loc energiei noi și proaspete. Deschide ferestrele, aerul curat și lumina naturală  va stârni Qi-ul spațiului tău și te va scăpa de energia veche acumulată. Lumina soarelui, lumina naturală în sine are forța energiei vieții și e necesar să-i permitem să intre. Citrinul este „piatra luminii și a fericirii”. Se spune, de asemenea, că încurajează energia bogăției și a abundenței, așadar, dacă ai una, așează-o pe pervazul ferestrei pentru a te ajuta să atragi această energie în casă.

Plantele sunt sensibile la energie și, prin urmare, sunt indicatori pentru energia care curge în casa ta. Când plantele tale sunt luxuriante și înflorite, este un semn bun că energia din casa ta este vie și abundentă. Dar dacă plantele tale nu se dezvoltă bine este un semn că energia din casa ta este scăzută și stagnantă. Păstrează plante și asigură-te că sunt bine îngrijite astfel încât energia bună să fie, de asemenea, invitată în casa ta.

Dacă sunt defecțiuni în casă, cum ar fi scurgerea unei chiuvete, este timpul să fie reparate. Păstrează bucătăria curată, acest aspect e important dacă gătești și mănânci acasă, astfel banii vor veni în moduri plăcute. Cuptorul simbolizează resursele și bogăția în Feng Shui. Sănătatea este bogăția noastră cea mai mare. Păstrează-ți aragazul în stare excelentă de funcționare și curățenie. Folosește un arzător diferit de fiecare dată când utilizezi aragazul pentru a deschide mintea și energia pentru a primi noi oportunități. Toaleta este concepută pentru a scurge apele uzate și pentru a invita curățenia în spațiul personal. Păstrați ușa de baie închisă și capacul coborât.

Eliminarea dezordinii se aplică și portofelului. Un portofel aglomerat, plin de chitanțe, cupoane, fotografii și cărți, va reduce capacitatea de a atrage bogăția și abundența, reprezintă o lipsă de claritate și de angajament pentru construirea bogăției, o abordare haotică a banilor și blocaje în atingerea prosperității și abundenței. Așadar, scoate din portofel chitanțele, fotografiile cu membrii familiei care au o energie diferită de cea a banilor.

Alege un portofel din material de bună calitate, de formă regulată, suficient de mare pentru bancnote, acestea să nu fie necesar să le pliezi, cu compartiment pentru monezi, pentru carduri. Culoarea neagră e ideală pentru că simbolizează elementul apă- elementul bunăstării. Maro intens reprezintă stabilitatea și responsabilitatea cu banii, te va ajuta să economisești bani. Verde reprezintă și elementul lemn și este o culoare bună de ales dacă îți revizuiești complet finanțele (și viața!). Verde reprezintă noi începuturi și bogăție în expansiune. Verde va crește veniturile și oportunitățile de afaceri. Mai poți folosi culoarea roșu, auriu, violet sau albastru închis. Evită culorile pale, șterse. Păstrează portofelul în același loc, cu acces ușor la el. Permite portofelului tău astfel organizat să-ți reamintească constant intenția de a atrage bogăție, prosperitate și abundență în viața ta.

Sectorul bunăstării în 2021 este sectorul Vestic, aici avem steaua 8 care are energia cu vibrația pozitivă maximă. Asta nu înseamnă că banii vor cădea din cer, dar dacă cauți să-ți îmbunătățești viața în ceea ce privește oportunitățile, modalitățile prin care poți fi mai productiv, să aduci mai multă valoare, folosește acest sector pentru că e sectorul cu cea mai multă energie. Un aspect important este să știi foarte clar ce îți dorești și de ce îți dorești ceea ce îți dorești. Prosperitatea e blocată în primul rând de lipsa clarității. Toate gândurile noastre creează forme de energie care atrag vibrații similare. Materializarea începe cu gândurile noastre. Cu cât te gândești mai mult la un lucru, îi dai mai multă energie și asta îl aduce de la nivel mental la emoțional și mai apoi la nivel fizic.

Conștientizarea îți dă șansa să alegi să-ți populezi mintea cu gânduri pozitive, prospere. Dacă simți că nu ai destulă energie, ești depresiv, acest sector te va ajuta să-ți crești vibrația, să devii mai optimist, să poți vedea oportunitățile, să vezi soluțiile în loc să te plângi. Pentru a câștiga mai mulți bani e nevoie să aduci mai multă valoare, nu vei putea fi promovat pentru că folosești acest sector, vei fi promovat pentru că aduci mai  multă valoare de fapt. Dacă nu ai încă abilitățile necesare pentru a face bani, acest sector îți poate aduce oamenii de la care să înveți, oportunități, energie pentru a începe. Dacă deja ai abilitățile necesare, poziție, venituri consistente, acest sector le poate multiplica ușor. Folosirea acestui sector te ajută să-ți menții sănătatea, pentru că o energie bună ține bolile departe. Această energie ridicată face acest sector potrivit și pentru administrarea medicației, devii mai optimist și capacitatea de vindecare crește.

De asemenea sectorul Nord Est este benefic datorită stelei 9 care aduce bunăstare în viitor. Pe lângă activarea cu apă este necesar ca această zonă să fie folosită, utilizată pentru a avea rezultate deosebite în ceea ce privește veniturile din activități secundare, investițiile pe termen lung. Poți folosi zona pentru a dobândi noi abilități, cunoștințe, pentru a porni o afacere, te ajută să vezi soluții la problemele celorlalți, îți dă curaj să acționezi. Este favorabilă pentru parteneriate de lungă durată, atât în ceea ce privește cariera cât și relațiile.

Acordă atenție poziției biroului, folosește o poziție de putere și folosește sectorul Vestic sau cel de Nord Est pentru locația biroului. Dacă nu poți poziționa biroul într-unul din aceste sectoare, folosește cel puțin una din cele două direcții, ceea ce înseamnă că atunci când ești așezat la birou ești cu fața orientat către Vest sau Nord-Est. Asigură-te că ai vedere asupra ușii, că ai un perete solid la spate. Folosind o astfel de poziție de putere, având un spațiu deschis în față și o vizibilitate bună, devii conștient de orice activitate îngrijorătoare, în timp ce profiți de numeroasele oportunități care îți vin în cale. Folosește o fântână sau și mai bine un difuzor cu uleiuri esențiale pentru activarea stelelor favorabile. Uleiuri pentru atragerea prosperității pe care le poți folosi sunt Orange, Litsea, Tămâie, Spikenard, Arbovitae, Black Spruce, Ginger, Cinnamon.

Le poți folosi individual sau le poți combina, în difuzor, inhalate din palme sau aplicate topic pe zonele de puls. Inspiră aceste arome în timp ce lucrezi cu setări mentale ale abundenței, banilor, bucuriei sau recunoștinței, afirmații, vizualizări. Menține această conștientă a abundenței pentru ca aura ta să fie un magnet pentru bani, nu va ajuta la nimic dacă timp de 10 sau 15 minute faci afirmații și restul timpului te plângi, ești nemulțumit. Așa cum peștele mare îl înghite pe cel mic, tot așa și afirmațiile pozitive, vizualizările, nu vor avea șanse de materializare, dacă cea mai mare parte a timpului ești nemulțumit și supărat.

Probabil că ți-ai dat seama până acum că tu și casa ta sunteți conectați. Oferindu-ți mai mult decât adăpost, aplicând Feng Shui în casa ta, aceasta îți poate deveni un partener esențial în echipa ta. Când îți tratezi casa cu același interes, înțelegere și respect cu care tratezi un prieten bun, ea te va răsplăti. Lucrează la întărirea acestei conexiuni și vei fi recompensat cu o susținere, cu o forță de neoprit.

Aceste sfaturi pot ajuta la curățarea energiilor din casa ta, te pot ajuta să atragi mai multă energie pozitivă și pentru a-ți oferi sprijin pentru a obține prosperitate și abundență în viața ta. Deși unele schimbări pot fi imediate, altele ar putea dura ceva mai mult timp pentru a le atrage. E important să reții și faptul că Feng Shui-ul nu îți va aduce prosperitate dacă tu însuți nu lucrezi pentru asta. Mult succes!

Articol de Claudia Irhasiu și Radu Irhasiu, specialiști Feng Shui

Sursa foto: https://www.shutterstock.com/ro/image-photo/choose-happiness-success-abundance-my-life-356963063

Secretul succesului

Un timişorean – locul trei în lume la masaj

Publicat

pe

Timişoreanul Cosmin Adrian Simu a luat medalia de bronz la Campionatul Continental de Masaj, care a avut loc, zilele trecute, în Grecia, la Atena.

Majoritatea sportivilor din Timişoara îl cunosc şi au apelat la terapeutul Cosmin, despre care se spune ca are „mâini de aur”.

Cosmin are un cabinet particular în Timișoara unde ajută pacienții prin chiroterapie, masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj cu vaccum, reflexoterapie, presopunctură și alte proceduri specifice pentru acestei ramuri.

Cosmin Adrian Simu este apreciat în comunitatea de pe Bega și pentru actele de caritate pe care le face. Amintim doar că tratamentele pentru copii și seniori de peste 70 de ani le face gratuit.

Recent el a fost numit directorul regional al Asociației de Masaj și Terapii Complementare Giurgiu, oraș în care s-a născut. Cu toate acestea el își va desfășura cu preponderență activitatea, în continuare, în orașul de pe Bega.

Campionatul Național de Masaj este în primul rând o competiție, dar în același timp și o oportunitate pentru participanți de a găsi inspirație profesională și de a crea legături între ei.

Prin participarea la această la această competiție mondială, terapeuții au posibilitatea să-și îmbunătățească tehnicile, și să-și aducă un important aport de imagine activității desfășurate de ei.

de Olimpiu Bulzan

 

Citeste mai mult

Secretul succesului

bizz.club Timișoara. Invitat special: Călin Traian Pascu, CEO Foto Noble Madrid

Publicat

pe

Marți, 12 aprilie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara cu „casa plină”, în cadrul căreia l-am avut ca invitat special pe Călin Traian Pascu, CEO Foto Noble Madrid, „Visător la 24 de ani, Antreprenor în Madrid acum”.

La momentul de Spotlight, Călin Iepure ne-a prezentat evenimentul anului, bizz.camp 2022, iar în curând vom anunța în întreaga comunitate cum te poți înscrie și tu.

La momentul de educație, Călin Pascu ne-a împărtășit din experiența lui și cum a ajuns un antreprenor de succes în Madrid, conducând un business în domeniul fotografiei.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul timisoara.bizz.club la ședința de săptămâna viitoare!

Citeste mai mult

Secretul succesului

bizz.club Timișoara. Cum să folosești Fereastra JOHARI în Networking, cu Marius Darie

Publicat

pe

Marți, 27 aprilie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în cadrul căreia invitatul nostru special Marius Darie, CEO MindDetox, JMT Mentor, ne-a vorbit despre „Cum să folosești Fereastra JOHARI în Networking”.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe și prezentarea de carte.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight susținut de Loredana Trocan, de la Hansen Timișoara.

Ea ne-a prezentat produsele și serviciile Hansen, brand cu parteneri internaționali și o vechime de peste 20 de ani. Hansen este un distribuitor de piese de mobilier cu un design plăcut și ergonomic, cu scopul bunăstării clientului din toate punctele de vedere. De asemenea, oferă și servicii de consultanță în alegerea celor mai bune piese de mobilier în funcție de nevoile specifice ale clientului. Mai multe detalii aici: https://www.hansen.ro/

La momentul de training, Marius ne-a vorbit despre Fereastra JOHARI în Networking.

Cuvântul magic al întâlnirii a fost încrederea, un termen foarte utilizat privind relațiile dintre noi. Pentru Marius încrederea înseamnă „zic ce fac și fac ce zic”.

Apoi ne-a prezentat Modelul Încrederii: Fereastra JOHARI. Acest model are 2 componente: ce văd eu la mine și ce văd alții la mine. Dacă punem sub formă de axe, se formează 4 cadrane al acestui model al încrederii:

 Ce văd eu la mine și ce văd alții la mine – Arenă: Comunicare deschisă

 Ce nu vad eu la mine și ce văd alții la mine – Puncte oarbe: Auto-descoperire

 Ce văd eu la mine și ce nu văd alții la mine – Mască: Zona Ascunsă

 Ce nu văd eu la mine și ce nu văd alții la mine – Potențial: Necunoscut

Apoi Marius a făcut împreună cu noi un exercițiu de networking folosind modelul Johari. Fiecare dintre noi am avut de ales 6 puncte forte care ne reprezintă dintr-o listă, apoi am înmânat această listă celui care credem că ne cunoaște cel mai bine, iar el la rândul lui a scris 6 puncte forte care că ne reprezintă.

Elementele comune din cele 2 liste reprezintă arena (ce văd eu la mine și ce văd alții la mine). Elementele care se află doar în lista mea sunt din zona mască (ce văd eu la mine și ce nu văd alții la mine). Elementele aflate doar în lista celuilalt sunt punctele oarbe (ce nu văd eu la mine și ce văd alții la mine). Iar elementele ce nu se află în nicio listă reprezintă cel mai mare potențial, care este încă necunoscut.

Acest exercițiu este foarte util pentru obținerea unui feedback clar și pentru consolidarea încrederii în relațiile noastre.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite